no jakis taki nieufny jestem... a co do wytrzymalosci wosku - u Ciebie Collinite majacy trzymac pol roku trzymal ile? 2 miesiace? 3 miesiace?
A car detailinig jest dla zboczencow ja chce po prostu miec czyste auto, niekoniecznie co dzien musi wygladac jak nowe.
Bialy, samochód stoi pod chmurką. Po salencie już miejscami nie ma śladu ale dzięki zastosowaniu Super Resin Polish auto jeszcze ładnie się świeci i czuć pod palcem, że jeszcze warstwa ochronna jest na lakierze. Auto było myte od listopada tylko raz podczas odwilży w grudniu. Utrzymująca się bez przerwy pogoda poniżej -5 st mocno studzi moje chęci do mycia auta. Jak na razie jestem bardzo zadowolony z tych produktów. Jak go w końcu umyję to będę dysponował trochę większą wiedzą.
Mam pytanie, czy nakładanie wosku musi się odbywać w jakiejś określonej temperaturze? Pytam, bo gdzieś słyszałem, że wosk należy nakładać w temperaturze co najmniej 10°C. Logicznie rzecz biorąc wosk pewnie twardnieje przy niskich temperaturach, ale w garażu mam kolo +5°C, więc może da jednak radę? Mam wosk Collinite 476s.
Kurde musialem sie podzielic tymi fotami pokazac totalne wyplukanie mozgu z glowy
Dzis wpadl do mnie David Hasselhoff ze swoim Knight Riderem i mowi "Seba walnij szybka polerke wracam na plan fimowy"-zarcik spoko
Auto juz kultowe, dojechalo do nas w zeszlym tygodniu na lawecie i czekalo w kolejce, dzis zaczelo sie mycie itd i co zobaczylem czasem moje serce peka na miliony kawaleczkow jak widzi cos takiego zero zrozumienia dla wlasnego autka :evil: :evil:
Komentarz